aparati za merenje pritiska
menu

Aparati za pritisak — Panasonic

EOS je osnovan 2003. godine. Više od 10 godina poslujemo sa izvanrednim rezultatima. Naš departman za medicinsku opremu, Panasonic Zdravlje, je jedini ovlašćeni uvoznik i distributer Panasonic medicinskog programa na teritoriji Srbije. Panasonic Zdravlje se nalazi na listi ovlašćenih distributera Panasonic Europe GmbH, te garantuje originalnost naše ponude.

Politika naše firme zasniva se na kvalitetnoj ponudi, vrhunskoj usluzi i unapređenju zdravlja:

  • u ponudi imamo samo proizvode nesumnjivog kvaliteta
  • izlazimo u susret svakom potencijalnom kupcu — poklanjamo punu pažnju svakom Vašem pitanju i uzimamo u obzir sve vaše primedbe
  • većina zaposlenih u firmi je medicinsko osoblje, te nudimo stručnu pomoć u vezi sa korišćenjem aparata, pravilnim merenjem krvnog pritiska i dajemo savete o regulaciji krvnog pritiska
  • proizvode isporučujemo besplatno i u najkraćem mogućem roku

EOS je i jedini ovlašćeni distributer Engleske firme Cambridge Life Sciences za Balkanski region. U ponudi imamo brze testove za dokazivanje bakterije Helicobacter Pylori u biopsijskim uzorcima sluzokože želuca—Urease Hp Testove. Ovim proizvodom snabdevamo najveći broj endoskopskih kabineta kliničkih centara, bolnica i privatnih ordinacija na Balkanu.

Zašto u Pirotu? Free Zone Pirot (bescarinska zona) nudi brojne pogodnosti kroz veliki broj međunarodnih ugovora o slobodnoj trgovini (EU, CEFTA, Rusija, USA) i niskih poreskih stopa na uvezene prozivode, te su cene naših proizvoda usklađene sa cenama u Evropskoj uniji.

Panasonic Zdravlje
Branka Radičevića 2
18300 Pirot, Srbija
Tel. 010/312-302

Email: info (at) aparatizapritisak.com
Web: www.aparatizapritisak.com

Panasonic.de

Panasonic Marketing Europe GmbH
Hagenauer Strasse 43, D-65203 Wiesbaden
Germany
www.panasonic.de

CLS

Cambridge Life Sciences Ltd
14, St. Thomas’ Place
Cambridgeshire Business Park
Ely, CB7 4EX
Cambridgeshire
United Kingdom
www.cambridgelifesciences.co.uk