aparati za merenje pritiska
menu

Informacije

Panasonic Zdravlje (EOS) je jedini ovlašceni distributer medicinskog programa Panasonica za teritoriju Srbije. Nalazimo se na listi distributera Panasonic Marketing Europe GmbH, Germany.

  • Aparati nose oznaku CE0197 koja garantuje da su proizvedeni, testirani i kalibrisani za tržište Evropske Unije
  • Aparati su kalibrisani u Panasonic fabrikama i atestirani od strane Direkcije za mere i dragocene metale Republike Srbije
  • Preporučeni od strane Nemačkog udruženja za hipertenziju (Hochdruckliga) i Evropske lige za hipertenziju (ESH).
  • Preciznost svih aparata je klinički dokazana
  • Tri godine garancije na sve aparate
  • 100% sigurna kupovina
aparat za pritsak

Dokazan kvalitet

merenje pritiska

Svi Panasonic aparati nose markicu kvaliteta Nemačke lige za hipertenziju (Deutsche Hochdruckliga). Takođe, Panasonic aparate za merenje krvnog pritiska preporučuje i Evropska liga za hipertenziju (ESH).

Tri godine garancije

panasonic meraci krvnog pritiska

Tri godine garancije na sve aparate! Svi proizvodi su originalne robne marke Panasonic i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. Prema uslovima garancije zamenićemo neispravan aparat novim aparatom.

Sigurna kupovina

merenje krvnog pritiska

100% sigurna kupovina — ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku od 15 dana od dana preuzimanja, a mi ćemo Vam vratiti novac.


Kako naručiti aparat?

Aparat možete naručiti u gotovu ili na rate (do 6 jednakih mesečnih rata) — putem administrativne zabrane na platu ili penziju.

Online prodavnica
Kliknite dugme naruči aparat i popunite elektronsku narudžbenicu. Naš operater će Vas ubrzo kontaktirati da potvrdite narudžbinu, a aparat će biti isporučen na Vašu adresu u najkraćem roku..

Telefonom
Aparat za pritisak možete naručiti pozivom na jedan od sledećih brojeva:
(0800) 007 008 (besplatan poziv)
(062) 310 659(mobilni)
(010) 310 659 (viber)

Odloženo plaćanje
Ako ste u radnom odnosu ili ste pensioner, imate mogućnost odloženog plaćanja. Popunite narudžbenicu a mi ćemo za Vas popuniti formular administrativne zabrane i dostaviti na kućnu adresu sa izabranim aparatom.

merenje pritiska hipertenzija

Besplatna isporuka

Na teritoriji Srbije aparate isporučujemo besplatno, brzom poštom. Rok isporuke je 24h.Ukoliko aparat naručite radnim danom do 14 sati, aparat će Vam biti isporučen istog dana. Aparat naručen u subotu ili nedelju biće dostavljen u utorak.

Vreme narudžbine Vreme isporuke
Ponedeljak-Petak (08-14h) 24h
Ponedeljak-Petak (posle 14h) 48h
Subota-Nedelja 48h

lekar merenje pritiska

Zdravstveno osoblje

Mi smo tim zdravstvenih radnika. Naš call centar upošljava medicinsko osoblje, a za sve kupce smo omogućili besplatne savete od strane lekara i farmaceuta. Nudimo besplatnu stručnu pomoć u vezi sa korišćenjem aparata, pravilnim merenjem krvnog pritiska i dajemo savete o regulaciji krvnog pritiska. Imate pitanja? Tu smo za Vas!

Pišite nam

Brinemo o Vašoj privatnosti

Vaša privatnost je naš prioritet. Panasonic Zdravlje i sajt aparatizapritisak.com je vlasništvo preduzeća EOS doo koji je odgovoran za sigurnost kupovine putem interneta i zaštitu Vaše privatnosti. Vaše lični podaci koje dostavljate pri popunjavanju narudžbenice nisu javno dostupni. EOS doo čuva Vaše podatke u tajnosti i neće ih distribuirati, objavljivati ih ili na bilo koji način učiniti dostupnim bez Vaše izričite saglasnosti.