aparati za merenje pritiska
menu
aparat za merenje krvnog pritiska
aparati za merenje krvnog pritiska
aparati za merenje krvnog pritiska

Panasonic EW3109

5.0 (7 ocena)

Aparat za merenje krvnog pritiska na nadlaktici Panasonic Diagnostec EW3109 se izdvaja svojim specijalnim dizajnom prilagođenim za lako nošenje i merenje krvnog pritiska i na putu.

Cena: 8590 din

ili platite na rate: 1432 din / 6 mesečnih rata

Dostupnost: na stanju, naručite odmah!
Besplatna dostava!
Vreme isporuke: 24h
Odloženo plaćanje: do 6 mesečnih rata

Karakteristike Naruči aparat

Panasonic EW3109

Karakteristike Aparata

Novi aparat za nadlakticu Panasonic Diagnostec EW3109 je najpogodniji za ljude koji često putuju, kao i za one koji moraju kontrolisati krvni pritisak u banjama. Specijalni dizajn, “oblik kišobrana”, omogućuje Vam da aparat lako spakujete i ponesete sa sobom. Velike cifre na ekranu omogućuju lako očitavanje svih neophodnih vrednosti: sistolnog, dijastolnog krvnog pritiska i pulsa. Ugrađen sistem odmah će Vas upozoriti na visok krvni pritisak.


hipertenzija Upozorenje na visok krvni pritisak

Aparat prepoznaje povišen krvni pritisak na osnovu vrednosti krvnog pritiska Svetske zdravstvene organizacije (SZO). Ukoliko prepozna hipertenziju, odgovarajuća vrednost krvnog pritiska će zatreptati na ekranu.

krvni pritisak puls Pogodan za nošenje

Zahvaljujući tankom obliku EW3109 staje u svaku torbu, te je pogodan za lako nošenje. Ovaj aparat je pravi izbor i za one koji krvni pritisak žele da kontrolišu i na putu.

Memorija za Vaša merenja

EW3109 čuva 90 vrednosti merenja krvnog pritiska, te Vam daje uvid u Vaš pritisak u protekle 4 nedelje (ako merite pritisak tri puta dnevno). Takođe, aparat računa i prosek Vaših izmerenih vrednosti za pomenuti period.

Ekran sa velikim ciframa

EW3109 ima pregledan ekran sa velikim ciframa od 18mm. Istovremeni prikaz sistolnog, dijastolnog krvnog pritiska i pulsa omogućuje lako očitavanje vrednosti Vašeg krvnog pritiska.

Jednostavna upotreba

Postavite manžetnu na nadlakticu, pritisnite dugme start, i to je sve! Aparat za merenje krvnog pritiska EW3109 će automatski izmeriti vrednosti Vašeg krvnog pritiska i pulsa, i prikazati ih na ekranu.

Udobna manžetna

EW3109 mažetnu možete koristiti na obimu nadlaktice od 20 do 44 cm. Za nadlakticu sa većim obimom nudimo Vam i veću manžetnu.

Klinički ispitani aparati

Visok kvalitet naših aparata za merenje krvnog pritiska više puta je potvrđen od strane raznih institucija. Jedna od njih je i prestižna Nemačka liga za hipertenziju Deutsche Hochdruckliga, koja je 2011. godine odlikovala EW3109 cenjenim pečatom kvaliteta i time izdala preporuku. Evropska liga za hipertenziju ESH je takođe potvrdila kvalitet aparata EW3109.

Garancija kvaliteta

Aparati za merenje krvnog pristiska su medicinski uređaji koji moraju da ispunjavaju izuzetno visoke standarde. Iz tog razloga, svi naši aparati su zvanično provereni i klinički odobreni. Sigurnost i kvalitet proizvoda potvrđujemo i trogodišnjom garancijom na sve aparate.

Ocene Kupaca

(ocena: 5)

Imam Panasonic EW3109, ukratko – aparati sa manžetnom koja se stavlja na nadlakticu mere preciznije. Aparat meri baš brzo, ne steže ruku previše i lako se koristi.
— Ana, Pirot

(ocena: 5)

Ovaj aparat meri pritisak drugačije od bilo kojih aparata koje sam koristio. Drugi aparati prvo napumpaju manžetnu do nekog ogromnog pritiska i stegnu ruku maksimalno, onda polako ispuštaju vazduh i mere. Ovaj Panasonic sluša srce dok se manžetna pumpa, pa manžetnu nikad ne zateže više nego što bi trebalo, čim pređe sistolni (gornji) pritisak, ispumpa brzo manžetnu i prikaže rezultate. Meri mnogo brže od ostalih aparata koje sam koristio, i ne steže mnogo. Komšija mi je lekar pa smo uporedili sa njegovim aparatom sa pumpicom, tri puta smo dobili skoro iste rezultate.
— Danilo, Beograd


Koristite Panasonic aparat?
Pišite nam i podelite utiske o aparatu sa drugim korisnicima!

Pošalji komentar

Kako se koristi?

Panasonic aparati za merenje krvnog pritiska su veoma jednostavni za upotrebu. Uverite se sami, pogledajte video!

Kako naručiti?

Aparat možete naručiti u gotovu, ili na odloženo plaćanje, na rate, putem administrativne zabrane na platu ili penziju, do 6 jednakih mesečnih rata elektronskim obrascem na našem sajtu ili telefonom.

Telefonom

Aparat za merenje pritiska možete naručiti pozivom na broj:
(0800) 007 008 (besplatan poziv)

Putem interneta

Kliknite dugme "naruči aparat" i popunite elektronsku narudžbenicu. Naš operater će Vas kontaktirati da potvrdite, aparat će biti isporučen u najkraćem roku.

Kako naručiti?