aparati za merenje pritiska
menu
aparat za merenje krvnog pritiska
aparati za merenje krvnog pritiska
aparati za merenje krvnog pritiska

Panasonic EW3106

5.0 (27 ocena)

Aparat za merenje krvnog pritiska Panasonic EW3016 meri sve neophodne vrednosti potrebne za pravilnu kontrolu krvnog pritiska: sistolni, dijastolni pritisak i puls. Integrisan signal upozorava Vas na visoke vrednosti krvnog pritiska, a velika manžetna čini ovaj aparat pogodnim za svakoga.

Cena: 6990 din

ili platite na rate: 1165 din / 6 mesečnih rata

Dostupnost: na stanju, naručite odmah!
Besplatna dostava!
Vreme isporuke: 24h
Odloženo plaćanje: do 6 mesečnih rata

Karakteristike Naruči aparat

Panasonic EW3106

Karakteristike Aparata

Panasonic Diagnostec EW3106 pomaže Vam u kontrolisanju svih neophodnih vrednosti krvnog pritiska: sistolnog, dijastolnog pritiska i pulsa. Memorijom od 42 mesta lako stičete uvid u vrednosti Vašeg krvnog pritiska u čak tri protekle nedelje. Integrisan signal upozorava Vas na visoke vrednosti krvnog pritiska, a velika manžetna čini ovaj aparat pogodnim za svačiju ruku.


hipertenzija Upozorenje na hipertenziju

Aparat prepoznaje povišen krvni pritisak na osnovu vrednosti krvnog pritiska Svetske zdravstvene organizacije (SZO). Ukoliko prepozna hipertenziju, odgovarajuća vrednost krvnog pritiska će zatreptati na ekranu.

krvni pritisak puls Zvučna detekcija pulsa

Radi detektovanja nepravilnog pulsa, merenje je praćeno zvučnim signalom. Prilikom merenja zvučni signal prati srčani ritam, te lako i sami možete prepoznati nepravilan puls. Višestruki zvučni signal označava da je merenje završeno.

aparat za pritisak Memorija za Vaša merenja:

EW3106 čuva 42 vrednosti merenja, te Vam, ako merite krvni pritisak dva puta dnevno, daje uvid u Vaš krvni pritisak u čak 3 protekle nedelje. Takođe, aparat računa i prosek Vaših izmerenih vrednosti za pomenuti period.

lako merenje pritiska Ekran sa velikim ciframa

EW3106 ima pregledan ekran sa velikim ciframa (18mm). Istovremeni prikaz sistolnog, dijastolnog krvnog pritiska, kao i pulsa, omogućava Vam lako očitavanje vrednosti Vašeg krvnog pritiska.

merac krvnog pritiska Jednostavan za upotrebu

Postavite manžetnu na nadlakticu, pritisnite dugme start, i to je sve! Aparat za merenje krvnog pritiska EW3106 će automatski izmeriti vrednosti Vašeg krvnog pritiska i pulsa, i prikazati ih na ekranu.

digitalni aparat za pritisak Udobna manžetna

EW3106 mažetnu možete koristiti na obimu nadlaktice od 20 do 34cm. Za nadlakticu sa većim obimom nudimo Vam i veću manžetnu.

aparat za pritisak cena Klinički ispitani aparati

Visok kvalitet naših aparata za merenje krvnog pritiska više puta je potvrđen od strane raznih institucija. Jedna od njih je i prestižna Nemačka liga za hipertenziju Deutsche Hochdruckliga, koja je 2011. godine odlikovala EW3106 cenjenim pečatom kvaliteta i time izdala preporuku. Evropska liga za hipertenziju ESH je takođe potvrdila kvalitet aparata EW3106.

merac krvnog pritiska cena Garancija kvaliteta

Aparati za merenje krvnog pristiska su medicinski uređaji koji moraju da ispunjavaju izuzetno visoke standarde. Iz tog razloga, svi naši aparati su zvanično provereni i klinički odobreni. Sigurnost i kvalitet proizvoda potvrđujemo i trogodišnjom garancijom na sve aparate.

Ocene Kupaca

(ocena: 5)

Odličan aparat, mnogo nam je pomogao! Ne znam šta drugo da napišem osim da stvarno vredi za uloženi novac.
— Ljubica, Beograd

(ocena: 5)

Kupio sam Panasonic EW3106 jer sam čitao review-e na sajtovima, svuda ga hvale. Meri jako brzo, a i precizno, ima dugme da memoriše vrednosti, koristim je stalno. Svaka preporuka.
— Dragiša, Niš

(ocena: 5)

Proveravam pritisak bar tri puta dnevno, uglavnom imam 120-125, skoro mi je izmerila medicinska sestra u bolnici onim aparatom na pumpicu, izmerila je oko 125, pa sam siguran da i digitalni meri baš tačno, kvalitetan proizvod.
— Aleksa, Kruševac


Koristite Panasonic aparat?
Pišite nam i podelite utiske o aparatu sa drugim korisnicima!

Pošalji komentar

Kako se koristi?

Panasonic aparati za merenje krvnog pritiska su veoma jednostavni za upotrebu. Uverite se sami, pogledajte video!

Kako naručiti?

Aparat možete naručiti u gotovu, ili na odloženo plaćanje, na rate, putem administrativne zabrane na platu ili penziju, do 6 jednakih mesečnih rata elektronskim obrascem na našem sajtu ili telefonom.

Telefonom

Aparat za merenje pritiska možete naručiti pozivom na broj:
(0800) 007 008 (besplatan poziv)

Putem interneta

Kliknite dugme "naruči aparat" i popunite elektronsku narudžbenicu. Naš operater će Vas kontaktirati da potvrdite, aparat će biti isporučen u najkraćem roku.

Kako naručiti?