aparati za merenje pritiska
menu
aparat za merenje krvnog pritiska
aparati za merenje krvnog pritiska
aparati za merenje krvnog pritiska

Panasonic EW3006

4.0 (10 ocena)

Aparat za merenje krvnog pritiska na članku ruke Panasonic Diagnostec EW3006 je jednostavan i precizan aparat, lako prenosiv, sa ugrađenim sistemom za detekciju aritmije i nepravilne pokrete prilkom merenja.

Cena: 6390 din5431 din

ili platite na rate: 1065 din / 6 mesečnih rata

Dostupnost: na stanju, naručite odmah!
Besplatna dostava!
Vreme isporuke: 24h
Odloženo plaćanje: do 6 mesečnih rata

Karakteristike Naruči aparat

Panasonic EW3006

Karakteristike Aparata

Aparat za merenje pritiska PANASONIC EW3006 sa više funkcija upozorenja - znak za nepravilan puls i aritmiju kao i nepravilne pokrete ruke pri merenju, koje omogućavaju jednostavno i preciznomerenje krvnog pritiska na članku ruke. Aparat je sa manžetnom oblikovanom prema ruci, sačinjenom od posebnog materijala koji štiti od organske prljavštine i razmnožavanja bakterija. Velike cifre, jasan ekran sa treptanjem simbola na displeju, kutija za čuvanje i položaj ruke, od velike su koristi pri merenju.


hipertenzija Upozorenje na visok krvni pritisak

Na osnovu preporučenih vrednosti krvnog pritiska Svetske zdravstvene organizacije (SZO), aparat prepoznaje povišen krvni pritisak — ako prepozna hipertenziju, odgovarajuća vrednost krvnog pritiska će zatreperiti na ekranu.

krvni pritisak puls Upozorenje na pokrete

Verujete li svojim izmerenim vrednostima? Možete da se oslonite na EW-3006. Nudi svoj vizuelni prikaz neregularnosti pulsa i aritmije, a prilikom pogrešnih pokreta nastalih tokom merenja, prikazuje znak upozorenja.

Jednostavna upotreba

Upotreba EW3006 uređaja je vrlo jednostavna. Jednostavno stavite uređaj poput ručnog sata na Vaš zglob, ali s unutrašnje strane. Manžetna pumpica je već integrisana u uređaj. Pritiskom dugmeta EW3006 automatski počinje sa merenjem Vašeg krvnog pritiska i prikazuje Vaše vrednosti na ekranu.

Memorija za Vaša merenja

Možete sačuvati 90 vrednosti Vašeg krvnog pritiska i pulsa. Ovo omogućava 4 nedelje čuvanja vrednosti krvnog pritiska merenih tri puta dnevno dnevno. Dodatno imate i sačuvan i prikazan prosek Vaših merenja. Tako imate sve pregledno o Vašim poslednjim merenjima.

Adaptibilna Manžetna

Merenje krvnog pritiska na zglobu ide brzo i naročito je prijatno za korišćenje. Unpred podešena manžetna uređaja EW3006 odgovara obimu zgloba od 12,5 - 22 cm.

Kutijica

Praktična kutija za odlaganje za EW3006 je idealna za putovanja i staje u svaki ručni prtljag. Istovremeno, kutija se koristi tokom procesa merenja kao zgodna pomoć za pozicioniranje ruke. Opušteno ležeći nalazi se u nivou srca, što je preduslov za precizno merenje .

Garancija kvaliteta

Uređaji za merenje krvnog pristiska su medicinski uređaji, koji moraju da ispunjavaju izuzetno visoke standarde. Iz tog razloga, svi naši instrumenti su zvanično provereni i klinički odobreni. Time sigurnost proizvoda i kvalitet, takođe potvrđujemo našom trogodišnjom garancijom.

Ocene Kupaca

(ocena: 4)

Lak aparat, izrada je odlična i prilično precizan, nekad može da pobegne za 5 jedinica gore-dole, ali mislim da je to beznačajno, upoređivao sam neko vreme sa manometrom i pumpicom. Odličan!
— Milan, Niš

(ocena: 5)

Brz, jednostavan i precizan. Ovo mi je drugi Panasonic aparat, meri maltene isto kao i onaj na nadlaktici (provereno precizan, nosio sam ga kod lekara), s tim što je manji, lakši, stoji mi na stolu.
— Sveta, Knjaževac

(ocena: 4)

Aparat je precizan ako merite kako treba, tj. da vam je aparat u visini srca, treba malo prakse ali nije teško, ima kutijicu za čuvanje i da se na nju nasloni ruka. Jednostavno se koristi pa mi je lako da merim kad god hoću.
— Jovana, Zaječar


Koristite Panasonic aparat?
Pišite nam i podelite utiske o aparatu sa drugim korisnicima!

Pošalji komentar

Kako se koristi?

Panasonic aparati za merenje krvnog pritiska su veoma jednostavni za upotrebu. Uverite se sami, pogledajte video!

Kako naručiti?

Aparat možete naručiti u gotovu, ili na odloženo plaćanje, na rate, putem administrativne zabrane na platu ili penziju, do 6 jednakih mesečnih rata elektronskim obrascem na našem sajtu ili telefonom.

Telefonom

Aparat za merenje pritiska možete naručiti pozivom na broj:
(0800) 007 008 (besplatan poziv)

Putem interneta

Kliknite dugme "naruči aparat" i popunite elektronsku narudžbenicu. Naš operater će Vas kontaktirati da potvrdite, aparat će biti isporučen u najkraćem roku.

Kako naručiti?