aparati za merenje pritiska
menu
aparat za merenje krvnog pritiska
aparati za merenje krvnog pritiska
aparati za merenje krvnog pritiska

Panasonic EW-BW10

5.0 (12 ocena)

Aparat za merenje krvnog pritiska na članku ruke Panasonic Diagnostec EW-BW10 je jednostavan i precizan aparat, lako prenosiv, sa ugrađenim sistemom za detekciju aritmije i nepravilne pokrete prilkom merenja.

Cena: 6390 din

ili platite na rate: 1065 din / 6 mesečnih rata

Dostupnost: trenutno nedostupan
Besplatna dostava!
Vreme isporuke: 24h
Odloženo plaćanje: do 6 mesečnih rata

Karakteristike Naruči aparat

Panasonic EW-BW10

Karakteristike Aparata

Aparat za merenje pritiska Panasonic Diagnostec EW-BW10 ima više funkcija upozorenja: znak za nepravilan puls i aritmiju, kao i nepravilne pokrete ruke prilikom merenju. Sve ovo omogućava jednostavno i precizno merenje krvnog pritiska i pulsa. Manžetna aparata je unapred oblikovana, sačinjena od posebnog materijala koji štiti od organske prljavštine i razmnožavanja bakterija. Kutija aparata, pored svoje osnovne funkcije – odlaganje aparata, može se koristiti i kao pomoć za što preciznije merenje. Zbog velikih cifara na ekranu očitavanje rezultata merenja je veoma lako.


hipertenzija Upozorenje na povišen pritisak

Aparat prepoznaje povišen krvni pritisak na osnovu vrednosti krvnog pritiska Svetske zdravstvene organizacije (SZO). Ukoliko prepozna hipertenziju, odgovarajuća vrednost krvnog pritiska će zatreptati na ekranu.

hipertenzija Pregledan ekran

Panasonic BW-10 poseduje pregledan ekran sa velikim ciframa, te ga mogu koristiti i osobe sa oslabljenim vidom.

krvni pritisak puls Upozorenje na nedozvoljene pokrete

Izmerene vrednosti krvnog pritiska mogu biti netačne usled nedozvoljenih pokreta prilikom merenja. Aparat Panasonic EW-BW10 će Vas upozoriti na nedozvoljene pokrete.

Jednostavna upotreba

Upotreba aparata za merenje krvnog pritiska EW-BW10 je veoma jednostavna. Stavite aparat poput ručnog sata na zglob, ali sa unutrašnje strane. Manžetna pumpica je već integrisana u uređaj. Pritiskom na dugme EW-BW10 automatski počinje sa merenjem Vašeg krvnog pritiska i prikazuje vrednosti na ekranu.

Memorija za Vaša merenja

Aparat za merenje krvnog pritiska EW-BW10 čuva 90 vrednosti merenja krvnog pritiska i pulsa. Ovo Vam omogućava da sačuvate rezultate merenja u protekle 4 nedelje, ako merite tri puta dnevno. Takođe, aparat prikazuje i prosek Vaših merenja.

Udobna Manžetna

Merenje krvnog pritiska na zglobu je brzo i naročito prijatno za korišćenje. Manžetna je unpred oblikovana i odgovara svačijem zglobu.

Kutija

Praktična kutija za odlaganje aparata EW-BW10 staje u svaku torbu, te je idealna za nošenje, kao i za putovanja. Kutija je korisna i zbog toga što se koristi kao pomoć pri merenju, radi pozicioniranja ruke. Jednostavno, položite ruku na kutiju tako da se nalazi u nivou srca, i izbegnite nepreciznosti u merenju.

Garancija kvaliteta

Aparati za merenje krvnog pristiska su medicinski uređaji koji moraju da ispunjavaju izuzetno visoke standarde. Iz tog razloga, svi naši aparati su zvanično provereni i klinički odobreni. Sigurnost i kvalitet proizvoda potvrđujemo i trogodišnjom garancijom.

Ocene Kupaca

(ocena: 5)

Radi bolje od Omrona koji sam pre koristio, a koštaju od prilike isto, može da se meri više puta na nekoliko minuta i dobiju se slični rezultati što kod starog aparata nije bio slučaj, što više merim pokazivao je različite vrednosti.
— Ivan, Leskovac

(ocena: 5)

Merim pritisak bar u ambulanti bar 8 puta dnevno, koristio sam bar još 5 različitih aparata, Panasonic se pokazao kao ubedljivo najprecizniji i najbrži. Neki pacijenti umeju i sami da ga stave, veoma je lak za upotrebu, vaoma praktičan.
— Dr Branko, Beograd

(ocena: 4)

Lako se koristi i izgleda da je tačan. Jedina negativna strana je što mu treba oko 40 sekundi dok izmeri pritisak, ne znam kako mere ostali aparati, ovo mi je prvi.
— Zdravko, Sombor


Koristite Panasonic aparat?
Pišite nam i podelite utiske o aparatu sa drugim korisnicima!

Pošalji komentar

Kako se koristi?

Panasonic aparati za merenje krvnog pritiska su veoma jednostavni za upotrebu. Uverite se sami, pogledajte video!

Kako naručiti?

Aparat možete naručiti u gotovu, ili na odloženo plaćanje, na rate, putem administrativne zabrane na platu ili penziju, do 6 jednakih mesečnih rata elektronskim obrascem na našem sajtu ili telefonom.

Telefonom

Aparat za merenje pritiska možete naručiti pozivom na broj:
(0800) 007 008 (besplatan poziv)

Putem interneta

Kliknite dugme "naruči aparat" i popunite elektronsku narudžbenicu. Naš operater će Vas kontaktirati da potvrdite, aparat će biti isporučen u najkraćem roku.

Kako naručiti?