aparati za merenje pritiska
menu
aparat za merenje krvnog pritiska
aparati za merenje krvnog pritiska
aparati za merenje krvnog pritiska

Panasonic EW-BU75

5.0 (6 ocena)

Aparat za merenje krvnog pritiska na nadlaktici Panasonic Diagnostec EW-BU75 je ekskluzivni model iz Panasonic programa koji omogućava povezivanje aparata sa računarom uz softver kojim se temeljno analiziraju rezultati merenja.

Cena: 11990 din

ili platite na rate: 1998 din / 6 mesečnih rata

Dostupnost: trenutno nedostupan
Besplatna dostava!
Vreme isporuke: 24h
Odloženo plaćanje: do 6 mesečnih rata

Karakteristike Naruči aparat

Panasonic EW-BU75

Karakteristike Aparata

Panasonic Diagnostec EW-BU75 meri sve neophodne vrednosti za pravilnu kontrolu krvnog pritiska: sistolni, dijastolni pritisak i puls. Ugrađena memorija od 540 mesta omogućava memorisanje vrednosti merenja i za dve osobe. Jednostavno se povezuje sa računarom uz pomoć USB kabla. Softver prikazuje grafičku analizu vrednosti pritiska na dnevnom, nedeljnom, mesečnom, kao i na godišnjem nivou.


hipertenzija Upozorenje na hipertenziju

Aparat prepoznaje povišen krvni pritisak na osnovu vrednosti krvnog pritiska Svetske zdravstvene organizacije (SZO). Ukoliko prepozna hipertenziju, odgovarajuća vrednost krvnog pritiska će zatreptati na ekranu.

krvni pritisak puls Grafički prikaz rezultata

Grafički prikaz u boji na ekranu nakon merenja odmah prikazuje aktuelnu, kao i poslednjih 7 vrednosti merenja, te Vam time pruža uvid u kretanje krvnog pritiska.

aparat za pritisak Softver za analizu vrednosti

Želite vrednosti Vašeg krvnog pritiska tokom dužeg vremenskog perioda? Aparat za merenje krvnog pritiska EW-BU75 sadrži softver kojim lako možete vršiti višegodišnju analizu izmerenih vrednosti i samostalno pratiti kretanje Vašeg krvnog pritiska i pulsa.

lako merenje pritiska Podsetnik za merenje

Aparat za merenje krvnog pritiska Panasonic EW-BU75 ima ugrađen alarm koji će Vas redovno podsećati da je vreme da ponovo proverite Vaš krvni pritisak.

merac krvnog pritiska Rizik od jutarnje hipertenzije?

Aparat za merenje krvnog pritiska Panasonic EW-BU75 prepoznaje opasnu “jutarnju hipertenziju”, blagovremeno je otkriva i time umanjuje rizik od šloga ili srčanog udara, koji se uglavnom dešavaju u ranim jutarnjim časovima.

digitalni aparat za pritisak Kontrola aritmije

Aparat za merenje krvnog pritiska EW-BU75 će Vas upozoriti ukoliko prepozna srčanu aritmiju.

lako merenje pritiska Manžetna za svaki obim ruke

EW-BU75 mažetnu možete koristiti na obimu nadlaktice od 20 do 45cm. Za nadlakticu sa većim obimom nudimo Vam i veću manžetnu.

merac krvnog pritiska Udobna manžetna

Izmerene vrednosti mogu biti netačne usled pretesnog ili prelabavog postavljanja manžetne. Skaliranje na manžetni aparata EW-BU75 pomaže Vam da pravilno zategnete manžetnu, čime ćete izbeći netačna merenja.

digitalni aparat za pritisak I za levoruke

Levorukim osobama ili osobama koje su preživele moždani udar otežano je merenje krvnog pritiska na desnoj ruci. Zahvaljujući rotirajućem crevu, aparatom za merenje krvnog pritiska EW-BU15 krvni pritisak sada možete meriti i na levoj ruci!

lako merenje pritiska Memorija za 2 osobe

Aparat za merenje krvnog pritiska EW-BU75 čuva vrednosti merenja krvnog pritiska i za 2 osobe, sa datumom i vremenom merenja. Ovaj aparat čuva čak 540 vrednosti merenja, što znači da pamti 270 vrednosti merenja za jednu i 270 vrednosti za drugu osobu. Ovo omogućava svakom korisniku da sačuva vrednosti svojih merenja za 3 meseca, ako meri tri puta dnevno.

merac krvnog pritiska Jednostavan za upotrebu

Jednostavno stavite prethodno oblikovanu manžetnu na nadlakticu, zatim pritisnite dugme start i aparat za merenje krvnog pritiska na nadlaktici EW-BU75 automatski počinje sa merenjem Vašeg krvnog pritiska.

digitalni aparat za pritisak Širok asortiman opreme

Paket uključuje, pored aparata i manžetne, softver, USB kabl, AC adapter, baterije i torbu za skladištenje.

aparat za pritisak cena
Garancija Kvaliteta

Aparati za merenje krvnog pristiska su medicinski uređaji koji moraju da ispunjavaju izuzetno visoke standarde. Iz tog razloga, svi naši aparati su zvanično provereni i klinički odobreni. Sigurnost i kvalitet proizvoda potvrđujemo i trogodišnjom garancijom na sve aparate.

Ocene Kupaca

(ocena: 5)

Imao sam nekoliko digitalnih aparata, svi su teški i glomoturni. Ovaj Panasonic je mnogo kompaktniji, i lepo izgleda. Mogu da ga ostavim na stolu na poslu bez osećaja da treba nešto da krijem. Takođe, mnoog je tiši u odnosu na prethodne aparate. Znam da može da se poveže sa kompijuterom da prikaže rezultate ali nisam probao.
— Vladimir, Novi Sad

(ocena: 5)

Aparat ima adapter za struju i može da radi na baterije, nikako da se isprazne, a merim već svakodnevno nekoliko meseci, meri tačno i brzo. Povezuje sa sa računarom preko USB porta, štampao sam rezultate i nosio kod lekara pa mi je izmenio terapiju (čak me je pitao čime sam nacrtao te grafikone), sada mi je pritisak mnogo niži i mirniji. Možda nije jeftin, ali se svakako isplati.  
— Mirko, Novi Beograd


Koristite Panasonic aparat?
Pišite nam i podelite utiske o aparatu sa drugim korisnicima!

Pošalji komentar

Kako se koristi?

Panasonic aparati za merenje krvnog pritiska su veoma jednostavni za upotrebu. Uverite se sami, pogledajte video!

Kako naručiti?

Aparat možete naručiti u gotovu, ili na odloženo plaćanje, na rate, putem administrativne zabrane na platu ili penziju, do 6 jednakih mesečnih rata elektronskim obrascem na našem sajtu ili telefonom.

Telefonom

Aparat za merenje pritiska možete naručiti pozivom na broj:
(0800) 007 008 (besplatan poziv)

Putem interneta

Kliknite dugme "naruči aparat" i popunite elektronsku narudžbenicu. Naš operater će Vas kontaktirati da potvrdite, aparat će biti isporučen u najkraćem roku.

Kako naručiti?