aparati za merenje pritiska
menu
aparat za merenje krvnog pritiska
aparati za merenje krvnog pritiska
aparati za merenje krvnog pritiska

Panasonic EW-BU15

5.0 (36 ocena)

Aparat za merenje krvnog pritiska Panasonic Diagnostec EW-BU15 uz pomoć Safety System tehnologije omogućava besprekornu preciznost merenja i jednostavnost upotrebe.

Cena: 7990 din

ili platite na rate: 1332 din / 6 mesečnih rata

Dostupnost: na stanju, naručite odmah!
Besplatna dostava!
Vreme isporuke: 24h
Odloženo plaćanje: do 6 mesečnih rata

Karakteristike Naruči aparat

Panasonic EW-BU15

Karakteristike Aparata

Klinički testiran Panasonic Diagnostec EW-BU15 čuva 90 vrednosti merenja, sa datumom i vremenom merenja. Nova unapred oblikovana manžetna jednostavno se postavlja. Izuzetan elastični sistem onemogućava proklizavanje. Zahvaljujući pokretnom crevu i čičku možete SimpliFit sigurnosnu mažetnu da koristite i na levoj i na desnoj ruci.


hipertenzija Upozorenje na hipertenziju

Aparat prepoznaje povišen krvni pritisak na osnovu vrednosti krvnog pritiska Svetske zdravstvene organizacije (SZO). Ukoliko prepozna hipertenziju, odgovarajuća vrednost krvnog pritiska će zatreptati na ekranu.

krvni pritisak puls Kontrola aritmije

Aparat za merenje krvnog pritiska EW-BU15 će Vas upozoriti ukoliko prepozna srčanu aritmiju.

aparat za pritisak Lako očitavanje rezultata

Aparat za merenje krvnog pritiska EW-BU15 pomaže Vam da u svako doba imate uvid u rezultate Vaših merenja. Tako možete uporediti poslednja merenja sa merenjima do 12 meseci unazad. Na ovaj način možete lako prepoznati svaku promenu krvnog pritiska i obavestiti Vašeg lekara.

lako merenje pritiska Manžetna za svačiju ruku

EW-BU15 mažetnu možete koristiti na obimu nadlaktice od 20 do 45cm. Za nadlakticu sa većim obimom nudimo Vam i veću manžetnu.

merac krvnog pritiska Udobna manžetna

Izmerene vrednosti mogu biti netačne usled pretesnog ili prelabavog postavljanja manžetne. Skaliranje na manžetni aparata EW-BU15 pomaže Vam da pravilno zategnete manžetnu, čime ćete izbeći netačna merenja.

digitalni aparat za pritisak I za levoruke

Levorukim osobama ili osobama koje su preživele moždani udar otežano je merenje krvnog pritiska na desnoj ruci. Zahvaljujući rotirajućem crevu, aparatom za merenje krvnog pritiska EW-BU15 krvni pritisak sada možete meriti i na levoj ruci!

aparat za pritisak cena Memorija za Vaše rezultate

Aparat za merenje krvnog pritiska EW-BU15 čuva čak 90 vrednosti merenja. Time Vam daje uvid u Vaš krvni pritisak u protekle 4 nedelje (ako merite pritisak tri puta dnevno), sa datumom i vremenom merenja. Takođe, aparat računa i prosek Vaših izmerenih vrednosti za pomenuti period.

merac krvnog pritiska cena Jednostavna upotreba

Postavite manžetnu na nadlakticu, pritisnite dugme start, i to je sve! Aparat za merenje krvnog pritiska i pulsa EW-BU15 će automatski izmeriti vrednosti Vašeg krvnog pritiska i prikazati ih na ekranu.

aparat za pritisak cena Klinički ispitan

Visok kvalitet naših aparata za merenje krvnog pritiska više puta je potvrđen od strane raznih institucija. Jedna od njih je i prestižna Nemačka liga za hipertenziju Deutsche Hochdruckliga, koja je 2011. godine odlikovala EW3106 cenjenim pečatom kvaliteta i time izdala preporuku. Evropska liga za hipertenziju ESH je takođe potvrdila kvalitet aparata EW3106.

merac krvnog pritiska cena Garancija kvaliteta

Aparati za merenje krvnog pristiska su medicinski uređaji koji moraju da ispunjavaju izuzetno visoke standarde. Iz tog razloga, svi naši aparati su zvanično provereni i klinički odobreni. Sigurnost i kvalitet proizvoda potvrđujemo i trogodišnjom garancijom.

Ocene Kupaca

(ocena: 5)

Kupila sam Panasonic aparat za merenje pritiska, radi majčine bolesti, prošle godine. Nije bio nimalo jeftin ali, mogu Vam reći, da se svaki dinar do sada isplatio. Sve pohvale za kvalitet.
— Vesna, Novi Sad

(ocena: 5)

Ovaj aparat je fenomenalan! Jedan komplet baterija izdrži oko 500 merenja, nema potrebe da se kupuje aparat sa AC Adapterom koji je dva puta skuplji. Precizno meri, ima memoriju i beleži sva merenja.
— Milorad, Paraćin

(ocena: 4)

Aparat meri stvarno precizno i lak je za merenje, ali mora da se postavi baš onako kako je napisano u uputstvu, ako je loše postavljen, ume da pokaže malo niže vrednosti. 
— Steva, Zemun


Koristite Panasonic aparat?
Pišite nam i podelite utiske o aparatu sa drugim korisnicima!

Pošalji komentar

Kako se koristi?

Panasonic aparati za merenje krvnog pritiska su veoma jednostavni za upotrebu. Uverite se sami, pogledajte video!

Kako naručiti?

Aparat možete naručiti u gotovu, ili na odloženo plaćanje, na rate, putem administrativne zabrane na platu ili penziju, do 6 jednakih mesečnih rata elektronskim obrascem na našem sajtu ili telefonom.

Telefonom

Aparat za merenje pritiska možete naručiti pozivom na broj:
(0800) 007 008 (besplatan poziv)

Putem interneta

Kliknite dugme "naruči aparat" i popunite elektronsku narudžbenicu. Naš operater će Vas kontaktirati da potvrdite, aparat će biti isporučen u najkraćem roku.

Kako naručiti?